Skip to Content

Eenvoudig afstorten, veilig en geautomatiseerd

Een standaardoplossing voor cashmanagement die contante betalingen betaalbaar houdt en de verwerking van cash efficiënter dankzij automatisering.

Slimme kluizen voor elke ondernemer

Optimaliseer je cashmanagement met onze alles-in-één oplossing. Bespaar tijd en geld door je cashprocessen te automatiseren. Denk hierbij een een betaaloplossing in eigen zoals, zoals een slimme kluis in je frontoffice of backoffice. Hiermee stort je cash veilig af binnen de muren van je eigen zaak terwijl wij geldtransport, onderhoud en software-updates verzorgen. Daarmee kies je volledige ontzorging en kan je de focus leggen op datgeen wat belangrijk is: jouw klanten.

Neem contact met mij op

Met Brink's Complete bespaar je tijd en geld

Stort jouw contante omzet veilig af binnen de muren van je eigen bedrijf en ontvang het bedrag op je rekening wanneer jij dat wilt. Dankzij de online klantportal houd je 24/7 overzicht over je cashflow. Kluis bijna vol? Wij plannen automatisch een geldtransport in. Zo heb je hier geen omkijken meer naar. Ook het bestellen van een wisselgeld of pick-up voor muntgeld regel je eenvoudig. 

Sealbag afstortkluis

De sealbag afstortkluis voor biljetten in de backoffice, biedt een kostenefficiënte manier om contant geld te storten en de veiligheid van winkelmedewerkers te waarborgen. Je telt het bedrag, meldt het via de klantportal, en deponeert de sealbag in de kluis. Als de RetailBox vol is wordt automatisch de kluis geleegd. 

Huren vanaf € 30 p/m

Biljetten afstortkluis

Deze slimme kluis is geschikt voor het automatisch verwerken van biljetten in de front- en backoffice. Ieder biljet wordt automatisch geteld. Waardoor het accepteren, tellen, valideren en opslaan van cash eenvoudig is. Hiermee ervaar je meer gemak en veiligheid bij het beheren van grote geldvolumes in jouw bedrijf.

Huren vanaf € 120 p/m

Gesloten kassasysteem

De gesloten kassa-oplossing voor in de zaak dat alle handmatige activiteiten en de verwerking van contant geld aan de kassa vervangt. Medewerkers hebben geen toegang tot het geld. Kasopmaak en kasverschillen zijn verleden tijd.

Huren vanaf € 438 p/m

Zelfscankassa

Zelfs bij de zelfscan kan je tegenwoordig met cash betalen. Zo voorkom je rijvorming bij de kassa en laat je consumenten zelf bepalen hoe zij willen betalen en waar. Op deze pagina lees je welke ondernemers je zijn voorgegaan.

Meer info

Eenvoudige geldverwerking

Dankzij onze cash oplossingen geniet je van efficiënte geldverwerking, automatisch geldtransport en continue monitoring van je cashflow. Minder gedoe, meer gemak. 

 • Gemak

  Automatisch transport

  Kluis bijna vol? Wij plannen automatisch een geldtransport in, zodat jij hier geen omkijken naar hebt.

 • Continuïteit

  Snel beschikken over je geld

  Bepaal zelf wanneer de afgestorte omzet wordt bijgeschreven op je rekening.

 • Flexibiliteit

  Wisselgeld

  Wisselgeld bestellen doe je eenvoudig en snel via ons klantenportal, op een moment dat het jou uitkomt.

 • Tijdsbesparing

  Tijd besparen

  Minder handmatige geldverwerking betekent meer tijd voor je kernactiviteiten en het belangrijkste onderdeel: je klanten.

 • Controle

  Overzicht

  24/7 inzicht via de online portal betekent altijd toegang tot de juiste informatie en het online regelen van je geldzaken zoals wisselgeld bestellen.

 • Veiligheid

  Veiligheid voorop

  Doordat alleen het personeel van Brink’s toegang heeft tot de kluis, is het risico op interne fraude en diefstal geminimaliseerd. Een veilige gedachte.

24/7 inzicht in je betaalstromen

Als klant krijg je toegang tot de klantportal Brink's 24Seven. Via deze portal heb je 24/7 inzicht in je cashflow. De klantportal voor een actueel overzicht van al je transacties, diverse rapportages, de laatste nieuwsupdates en alle operationele ondersteuning om je betaalprocessen te stroomlijnen.  

Klaar voor een frisse kijk op jouw cashmanagement?

Welke oplossing past het beste bij jouw organisatie? Is een slimme kluis de juiste keuze, of zijn er andere mogelijkheden? En belangrijk, welk rendement levert het op? Laat Brink's, met meer dan 50 jaar ervaring, je helpen bij het vinden van de juiste oplossingen. Ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van cashprocessen. We delen eenvoudige informatie, handige inzichten en nuttig advies over hoe je met geld kunt omgaan. Laat ons je meenemen in de wereld van geld op een plek die leuk en leerzaam is. 

Meld je aan voor onze gratis Innovatiesessie in Utrecht en samen verkennen we de mogelijkheden voor jouw onderneming.  Zien we je gauw? 

Plan je workshop

Slimme kluis is een duurzame keuze

Een slimme kluis draagt niet alleen bij aan veiligheid, snelheid en gemak, maar is ook een milieuvriendelijke keuze. Dit komt doordat we het aantal transporten kunnen minimaliseren bij gebruik van een slimme kluis. Brink’s houdt in de gaten of een kluis vol raakt, en als deze bijna vol is plannen we transport in. Onze transporteurs komen de kluis vervolgens legen zodra ze in de buurt zijn. We rijden dus alleen wanneer het nodig is, waardoor we ons transport minimaliseren.

Klaar om je cashmanagement te stroomlijnen?

Kom in contact met een van onze adviseurs om te bepalen welke betaaloplossing het beste bij jou past. Wij denken heel graag met je mee!

retail.nl@brinks.com