Skip to Content

Cash betalen bij de zelfscankassa

Maak cash betalen voor klanten net zo makkelijk als pinnen. Volledig geautomatiseerd. 

Vanaf nu ook cash betalen bij de zelfscan

Met de introductie van cashbetalingen in de zelfcheckout, automatiseer je alle handelingen rondom cash. Hiermee vermindert de werkdruk voor personeel. Ook wordt cash betalen veiliger, omdat het contante geld direct in een kluis wordt opgeslagen waar niemand meer bij kan. Brink's vult, onderhoudt en leegt de machine. 

Albert Heijn automatiseert alle cashbetalingen voor meer gemak en veiligheid

Met de introductie van deze cashbetaaloplossing automatiseert Albert Heijn in hoog tempo de cashhandling in alle filialen. De supermarktketen wil hiermee de werkdruk van het huidige personeel verminderen. Ook wordt de druk op de kassa’s verlaagd, omdat klanten kunnen kiezen waar ze met cash betalen. ​​De betaaloplossing zorgt voor een veiligere werkomgeving voor personeel, omdat het contante geld direct in een ​​kluis wordt opgeslagen waar niemand meer bij kan.
Albert Heijn anticipeert hiermee op het verbod op de verkoop van tabak in 2024, want de servicebalie van de supermarkt krijgt dan een andere invulling. Tot slot speelt de supermarktketen in op de behoefte van consumenten om zelf te bepalen of ze digitaal of met cash betalen.  

Bekijk hoe het werkt

Rust in je cashflow door automatiseren cashbetalingen

Ondernemer Anton van Rinsum is eigenaar van twee Plus supermarkten in Renswoude en Ederveen. Vooruitlopend op het verbod op tabaksverkoop in de supermarkt, startte hij twee tabaksspeciaalzaken naast de supermarkt. Anton koos in beide zaken voor Paystation voor cashbetalingen. Anton vertelt: "Het bevalt zo goed, dat ik dezelfde oplossing heb gekozen voor Plus. Daar kan je nu ook met cash betalen bij de zelfscan. Want echt, als je rust in je cashflow wilt en veiligheid voor je mensen, dan is dit een zeer gewenste oplossing."

Lees klantverhaal

Meer weten over cash betalen bij de zelfscankassa?

Kom in contact met een van onze adviseurs. Wij denken graag met je mee!

retail.nl@brinks.com