Bewaar je je geld zelf al zorgvuldig en wil je geen risico’s bij het vervoer naar de bank? Dan kun je kiezen voor Brink's Collect Light: voor € 17,95 per transport is je geld veilig onderweg. De eenmalige administratieve kosten bij aanmelding bedragen € 35,00 per ophaaladres.

VOORDELEN

  • Verpak maximaal € 5.000 in de speciale veiligheidsenvelop. Extra geld afstorten kan in een tweede veiligheidsenvelop, die je voor € 17,95 meegeeft
  • Regel de aanvraag van het waardetransport zelf online in Brink's 24Seven, op een beschikbare dag die jou uitkomt
  • Binnen twee werkdagen na het transport staat het geld op je rekening
  • Stoppen kan op elk gewenst moment
  • Bekijk je administratie 24/7 online: In Brink's 24Seven heb je altijd zicht op je geldstromen en waardetransporten

Snel starten? Meld je aan. Binnen 10 minuten ben je klant. Aansluitend ontvang je per ophaallocatie een welkomstpakket met alle informatie die nodig is om de dienstverlening soepel en veilig te kunnen starten 

VERDER BELANGRIJK

  • Je winkel dient ten minste 6 uur aaneengesloten open te zijn tussen 9:00 en 18:00 uur. Dat is om het waardetransport goed te kunnen plannen.
Flexibel, waardetransport op afroep, ideaal voor ondernemers of een seizoensbedrijf met weinig cash omzet.

Extra service

  • Bestel je wisselgeld: Voor € 8,00 per 20 muntrollen in Brink's 24Seven. De Brink's-medewerker neemt het voor je mee tijdens zijn eerstvolgende bezoek. Stel zelf je pakket samen, zodat je altijd de juiste muntjes in huis hebt.
  • Stort je muntgeld: Voor € 8,00 kun je muntgeld storten tot 7 kilo per verpakking. Verpak het geld, meld de storting aan en draag het over aan de Brink's-medewerker bij zijn eerstvolgende bezoek. Wij tellen het geld en schrijven het binnen twee dagen bij op je rekening.

Deze ondernemers kozen voor Brink's Collect Light

Van bakker tot groenteboer en van kledingwinkel tot restaurant, veel ondernemers kozen al voor het gemak en de veiligheid van Brink's Collect Light. Lees hun ervaring hieronder.