Skip to Content

Over Brink's

Over ons

Samen met winkeliers, banken en partners, ontwikkelt Brink’s betaaloplossingen waarin we alle kennis van ondernemen, betalen, technologie en veiligheid op een slimme manier met elkaar verbinden. In Nederland al meer dan 40 jaar. En wereldwijd al ruim 160 jaar.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat ondernemers simpel, veilig en efficiënt met alle vormen van betalen kunnen omgaan. Ook adviseert Brink’s internationale organisaties die op zoek zijn naar optimalisatie van processen en kostenefficiëntie. Zo stelt Brink’s organisaties in staat om de totale betaaldienstverlening bij één partner onder te brengen.

Innovaties in betalen

2015 - Kioskoplossing

Een zelfstandig elektronisch en contant betaalapparaat voor het betalen van overheidsheffingen en boetes op Nederlandse politiebureaus en luchthavens.

2017 - Brink's pinnen

Waardoor contante en elektronische betalingen in één contract kunnen worden gebundeld.

2020 - Beheerde oplossingen

Een uniforme, geïntegreerde oplossing voor internationale retailers en financiële instellingen om contante transacties centraal te beheren.

2021 - Coin

Consumenten en ondernemers kunnen nu munten opnemen en storten met een geïntegreerde oplossing voor financiële instellingen.

2021 - Paystation

Handmatige afhandeling van contante betalingen nu geautomatiseerd door zeer beveiligde slimme kassa-oplossing.

2021 - Retailbox

Ondernemers deponeren sealbags veilig en snel in de winkel.

2021 - Direct Credit

De contante omzet wordt de volgende werkdag op je bankrekening bijgeschreven.

2023 - Flex Credit

De contante omzet wordt bijgeschreven op je rekening wanneer jij dat wilt: maandelijks, wekelijks, dagelijks of 2 werkdagen na servicing van de betaaloplossing.

2023 - Cash betalen zelfscan

Met contant geld betalen bij de zelfscankassa kan straks ook steeds meer locaties met een op maat oplossing van Brink's.

2023 - BLUbeem

In 2023 heeft Brink's BLUbeem gelanceerd. Cash, Cards en Clicks geregeld op één plek.

Onderdeel van 'the Brink's company'

Brink’s Solutions Nederland is onderdeel van The Brink’s Company, een beursgenoteerd bedrijf (NYSE:BCO). Actief in 100 landen, opererend vanuit 52 landen. In Nederland  werken er ruim 1.000 medewerkers. Verspreid over het land heeft Brink’s 5 operationele locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht. Wekelijks levert Brink’s Solutions Nederland diensten op ruim 55.000 plekken in heel Nederland.