Skip to Content

Muntgeld nodig om te wisselen?

Heb je wisselgeld nodig? Je bestelt het eenvoudig online als je klant bent van Brink’s.

Heb je wisselgeld nodig? Je bestelt het eenvoudig online als je klant bent van Brink’s. Bij het geplande geldtransport nemen we het voor je mee.

Klant worden bij Brink’s is al in tien minuten geregeld. Je krijgt dan toegang tot ons klantportal Brink’s 24SEVEN. Daar regel je alles wat je nodig hebt: sealbags, transporten en dus ook wisselgeld. Munten gaan per rolletje, biljetten per bundel van 100.

Het kost 3 dagen om je bestelling te verwerken. Goed om te weten: wisselgeld bestellen kan alleen als je een zakelijke incassomachtiging hebt afgegeven bij je aanmelding.

Als je haast hebt, kun je natuurlijk altijd muntrollen halen bij een van de muntautomaten in Gamma en Karwei. Check hier welke Geldmaat bij jou in de buurt munten uitgeeft (alleen voor rekeninghouders van ABN Amro, ING en Rabobank). Dan hoef je daarvoor niet naar de bank.

Brink’s is al meer dan 40 jaar dé cashexpert van Nederland. Zo’n 6.500 retailers laten de afhandeling van hun cash over aan ons. Check Brinks Collect voor de mogelijkheden. En de kosten? Die zullen je meevallen.