Skip to Content

Tekort aan vakantiekrachten? Zo bespaar je tijd.

Laat je personeel werken en regel je cashverwerking efficiënt in.

Zit je te springen om vakantiekrachten? Met een simpele aanpassing hoeven jouw medewerkers niet meer op pad om cash af te storten. Dat scheelt elke dag kostbare tijd.

Je staat er niet altijd bij stil, maar het afstorten van contant geld  is een tijdrovende bezigheid. Zeker wanneer dat in werktijd gebeurt. Als twee medewerkers naar de bank of geldstortautomaat moeten, kost dat al gauw enkele uren per week. 

Geld storten is niet makkelijker geworden. Het aantal afstortpunten is afgenomen. Tegenwoordig moet je verder reizen. Dat kost meer tijd. Nog los van de veiligheidsrisico’s als je met een grote hoeveelheid geld over straat gaat…  

Geld storten is niet makkelijker geworden. Het aantal afstortpunten is afgenomen. Tegenwoordig moet je verder reizen. Dat kost meer tijd. Nog los van de veiligheidsrisico’s als je met een grote hoeveelheid geld over straat gaat…

Afstorten in je eigen zaak

Wist je dat je nu ook cash kunt afstorten in je eigen zaak? Met de RetailBox stort je je sealbag af in eigen backoffice. Op elk gewenst moment.

Het werkt als volgt: tel het geld, doe het geld in de sealbag en sluit zorgvuldig af. Meldt de storting aan via een klantenportal. Hierdoor wordt de volgende dag het getelde bedrag op jouw rekening bijgeschreven. Vervolgens stort je de sealbag af in RetailBox. Per sealbag kun je maximaal € 5.000 storten. Heb ik dan niet teveel cash in huis? Vraag je je misschien af. Geen probleem. In dit verankerde kluisje is je omzet veilig en verzekerd. Want niemand kan meer bij het geld.

Brink’s houdt in de gaten of je kluis vol raakt. Onze geldtransporteurs komen de RetailBox legen zodra ze in de buurt zijn. Zo rijden we zo efficiënt mogelijk tegen een zo laag mogelijke prijs.

Het is zo geregeld

Heb je wel eens uitgerekend wat het je bespaart als cash afstorten bij een geldstortautomaat niet meer nodig is? Zeker in de vakantieperiode is het slim van tevoren na te denken om processen zo slim mogelijk in te richten:

  • Niet meer met cash over straat
  • Tijdsbesparing, want je stort af in eigen zaak
  • Nooit meer zelf transport inplannen
  • De manager hoeft niet meer aanwezig te zijn bij het legen van de kluis
  • Nooit meer wachten op geld; volgende werkdag op je rekening


Wil je weten of de RetailBox voor jouw zaak de beste oplossing is? We helpen je graag. Neem contact op via retail.nl@brinks.com of bel 0900 - 447 22 74.