Skip to Content

Wisselgeld nodig?

Heb je wisselgeld nodig? Als klant van Brink’s zit je nooit meer zonder. Je bestelt het eenvoudig via de klantportal.

Bestellen kan altijd, in elke gewenste vorm

Als klant van Brink’s zit je nooit zonder wisselgeld. Je bestelt het eenvoudig via de klantportal. En bij het eerstvolgende geldtransport nemen we het mee (of soms zelfs eerder). 
Je kunt alle soorten munten en biljetten bestellen. Rolletjes van 5 cent tot 2 euro, biljetten van 5 tot 200 euro in bundels van 100.  

Onze opties

Wisselgeld en RetailBox

Wij komen jouw kluis legen zodra dat nodig is. Dan nemen we meteen wisselgeld mee dat je hebt besteld. Heb je het eerder nodig? Geen probleem. Bestel via de klantportal en het wordt binnen 3 werkdagen geleverd. 

Bekijk opties

Wisselgeld en Paystation

Het wisselgeld in de Paystation dien je met enige regelmaat aan te vullen. Dus check je voorraad en bestel op tijd. Dan zit je nooit zonder.  

Bekijk opties

Wisselgeld en Brink's Complete

Heb je een slimme kluis? Je kunt te allen tijde munten en biljetten bestellen. Let op: bij Brink’s Complete Light kun je alléén munten bestellen. Dat heeft te maken met de veiligheidsvoorschriften.  

Bekijk opties

Bestel op tijd

Het kost drie werkdagen om je bestelling te verwerken. Dus bestel op tijd, vooral als er een drukke periode aankomt. Zorg ook dat je een zakelijke incasso incassomachtiging hebt afgegeven bij je aanmelding als klant. Die heb je nodig om wisselgeld te kunnen bestellen.  

Grote spoed? Dan kun je eventueel ook muntrollen halen bij een van de muntautomaten in Gamma en Karwei (alleen voor rekeningouders van ABN Amro, ING en Rabobank).